Mijn naam is Hendry Kaak en ben sinds eind januari werkzaam als hardware engineer bij Baulds.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de 3d-printing branche als embedded systems engineer en ben inhoudelijk betrokken geweest bij de productontwikkeling van embedded elektronica en software.

Mijn ambitie bij Baulds is om mijn expertise als hardware engineer verder uit te breiden, zodat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve producten die de klant verder helpen en de markt veranderen. Bovendien heb ik veel zin om samen te werken met het enthousiaste en gepassioneerde hardware team van Baulds.

Over Baulds

Baulds werkt al ruim 12,5 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Baulds heeft een jong team en we groeien hard. Ons team bestaat uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerkers. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.