0342-421333 info@baulds.nl

Onze innovatie kracht

Baulds 5 Over ons 5 Onze innovatie kracht

Onze klant staat centraal

In co-development maken we uw product slimmer

Bij Baulds staan niet wijzelf maar staat uw product centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en uw product de verwachtingen overtreft. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan en onze innovatiekracht.

Vanwege de hoge snelheid van de ontwikkelingen en de verregaande integratie in uw bedrijfsvoering hebben we elkaar hard nodig.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn! Co-development noemen we dat. En dat is onze standaard werkwijze.

Passie voor techniek

Daag ons uit met complexe uitdagingen!

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren. We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien.

Om steeds weer vernieuwend te zijn, doen wij onze uiterste best om uw business en product te begrijpen. Pas dan kunnen we samen echt succesvol zijn.

Wij zijn dol op techniek van grof tot fijn, hebben geen moeite met vieze handen en leren graag wat bij van echte vakspecialisten.

Vertel ons wat uw uitdagingen zijn!

Groei met ons mee!

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team in Barneveld te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u meer onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wij kunnen het realiseren!

IoT keten van Baulds Barneveld, slimme technologie, IoT toepassingen