Baulds Producten

Internet of Things (IoT) is de volgende stap in hoe technologie ons helpt om efficiënter, duurzamer en veiliger te ondernemen. Bedrijfsprocessen worden slimmer, storingen kunnen worden voorkomen en door meer te meten doen we nieuwe inzichten op. IoT oplossingen en sensoren, bekijk hier onze producten.

Baulds Connectivity Master, Gateway IoT, controller, Electronic innovators

Baulds Connectivity Master

Elke IoT keten kan door de BCM family bestuurd worden, onze universele controller en gateway. Het is een essentieel systeem-component die uw product slimmer maakt.

De door Baulds ontwikkelde Gateway , Baulds Connectivity Master (BCM), is een oplossing om een secure IoT communicatie van sensor – via een cellulair netwerk – naar dataopslag in de cloud te realiseren. De kracht van de Gateway is dat het de totale besturing in zich heeft van het systeem waarin het gebruikt wordt.

Baulds IO Module

Vrijwel elke type sensor/actuator kan worden aangesloten op de de door Baulds ontwikkelde IO Module (BIM). Het is een essentiële en veelgebruikt systeem-component om uw product ‘slim’ te maken.

Data verzamelaar

De Baulds IO module is een oplossing om sensordata te verzamelen en om communicatie mogelijk te maken van sensor / actuator naar onze Gateway, de Baulds Connectivity Master (BCM).

Baulds, presenteert de BIM-2S (IO module safe).
Baulds System Configurator

Baulds System Configurator

Met de Baulds System Configurator (BSC) is het mogelijk om de systemen of producten van onze klanten te configureren.

Doel van een BSC

Onze systeem componenten worden in producten van klanten gebruikt. Voorbeelden zijn kranen, auto’s, trailers. Veelal bestaan er meerdere productvarianten. De systeem componenten van Baulds zijn zo ontwikkeld, dat door het instellen van parameters, deze toegepast kan worden voor de gehele product familie.

Baulds Software Stack

Baulds Software Stack (BSS)
Deze stack draait op al onze Baulds systeemoplossingen, zoals de BCM en BIM. Het bestaat uit twee onderdelen die door hun modulariteit snel aan te passen zijn.

1. Genius Embedded Software Platform
Het GESP is hardware onafhankelijk door zijn BSP aanpak. Onder aansturing van een RTOS wordt een framework bestuurd met allerlei modules.

2. Baulds Cloud Solution
De data die wordt verkregen via de IO modules (BIM) wordt lokaal gebufferd en verwerkt op de centrale BCM unit. Dit noemen we edge computing en via een cellulaire LTE-verbinding wordt de data opgeslagen in de cloud.

 

Baulds Software Stack BSS

Deze bedrijven gingen u voor

Baulds koppelt nieuwe en bestaande apparatuur aan elkaar én aan het internet.

Waarom Baulds?

Monitoring en dashboards

Data verzamelen met sensoren en het Internet-of-Things vinden wij niet zo spannend meer. Wat je uiteindelijk met die Big Data gaat doen des te meer! Wij zorgen ervoor dat uw product de juiste data genereerd. Informatie die er voor uw bussines toe doet, gepresenteerd op de manier zoals u dat wilt.

IoT oplossingen mét FOTA

In ieder proces moeten zaken ingesteld worden of afgeregeld worden. Ook komt het voor dat er sofware updates moeten worden uitgerold (FOTA). 

Daarom hebben wij oplossingen ontwikkeld waarmee u op afstand uw product veilig kunt uitlezen, bijsturen en indien nodig van nieuwe software kunt voorzien. Waar ook ter wereld, zelfs in een dealer- of servicenetwerk.

Draadloze communicatie

 Van slimme draadloze sensoren tot de remote control voor mobiele toepassingen zoals hijskranen.

We ontwikkelen toepassingen en IoT oplossingen voor de diverse in de markt verkrijgbare communicatie technologieën (LPWAN) en zorgen dat de informatie feilloos wordt overgedragen. Dit kan met zowel proprietary protocollen of door de ontwikkeling van een custom made protocol.

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen.