Ik ben Seth Hettinga. In november 2023 ben ik begonnen bij Baulds als hardware engineer. Ik heb mijn opleiding electrical engineering afgerond op de hogeschool Utrecht in april 2023. Daarna ben ik begonnen als hardware en software engineer bij mijn afstudeerbedrijf. Ik ben nog zoekende of hardware engineering mijn ware passie is gezien ik de software engineer ook erg interessant vind.

Ik ben leergierig en daarom altijd opzoek naar uitdagingen. Met een topsport achtergrond in handbal, ben ik ook niet vies van hard werken, in een team samenwerken en laten zien wat ik kan. Zelf ben ik creatief en eigenlijk altijd opgewekt en vrolijk. Het leuke van Baulds is dat er veel projecten in teamverband uitgevoerd worden. Er wordt dan ook gekeken naar de werknemer zelf en wat hij/zij leuk vindt om te doen. Ik vind het belangrijk dat de werknemer serieus genomen wordt en er ook oog is voor de werknemer. Dit is het geval bij Baulds!

Na een maand werken, weet ik dat ik op mijn plek zit. Er lopen leuke collega’s rond en het werk is uitdagend en interessant. Met de toekomst in gedachten heb ik alle vertrouwen dat ik bij Baulds tot mijn recht ga komen en mij enorm kan ontwikkelen!

Over Baulds

Baulds werkt al ruim 12,5 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Baulds heeft een gedreven team en we groeien hard. Ons team bestaat uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerkers. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of neem telefonisch contact op via 0342-421 333.