Maatwerk

Baulds 5 Maatwerk

Mogelijkheden

Maatwerk door Co-development

Co-development is een hybride samenwerkingsvorm waarbij een klant en leverancier vloeiend samenwerken en optimaal gebruik maken van alle aanwezige expertise en capaciteit van beide partijen. 

Dit betekent dat wij samenwerken met de engineers van onze klanten. Samen optrekken. In alle bovengenoemde stappen betrekken we actief de klant.

Concept ontwikkeling

Succesvolle innovaties beginnen met ideeën, een heldere probleemdefinitie, brainstormen en ‘outside the box’ denken. Altijd op zoek naar die ene verrassende of simpele oplossing!

Proof of concept

Innoveren is een iteratief proces van co creatie. Soms ‘trial en error’ totdat we helemaal tevreden zijn. Samen werken we aan de realisatie van uw wensen. Schetsen, uitwerken, 3D-printen en proberen!

Hardware ontwikkeling

Standaard hardware kan een snelle oplossing vormen. Professionele toepassingen daarentegen vereisen hoogwaardig en duurzaam maatwerk. Wij gaan voor de beste kwaliteit op basis van CE normen.

(Embedded) software ontwikkeling

Intelligente software en sensoren zijn onmisbaar geworden. Met microchips en krachtige algoritmes wekken we uw product tot leven en communiceren we via het internet of met een smartphone. Of verbinden met uw cloud omgeving zoals Azure. Co development noemen we dat.

Test & verificatie

Resultaten die tellen, dat geldt zeker voor innovaties. We gaan niet over één nacht ijs en denken graag mee om het maximale uit uw investering te halen. Vergeet ook de wet- en regelgeving niet!

Serieproduct

Tijd om op te schalen en uw innovatie in massa te produceren. Wij faciliteren dit proces van inkoop tot levering met kundige partners wereldwijd. 100% klanttevredenheid is ons doel. Samen.

Baulds koppelt nieuwe en bestaande apparatuur aan elkaar én aan het internet. Door co-development. Onze standaard werkwijze.

Deze bedrijven gingen u voor

De co-development werkwijze van Baulds in heldere stappen:

Baulds, Barneveld, Maatwerk Werkwijze, Flow Chart, Embedded Hardware, Embedded Software

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen.