0342-421333 info@baulds.nl

Maatwerk

Baulds 5 Maatwerk

Co-development als werkwijze

Ons Product Creatie Proces is Agile based

Baulds koppelt nieuwe en bestaande apparatuur aan elkaar én aan het internet. Door co-development. Onze standaard werkwijze.

Co development start met concept ontwikkeling

Succesvolle innovaties beginnen met ideeën, een heldere probleemdefinitie, brainstormen en ‘outside the box’ denken. Altijd op zoek naar die ene verrassende of simpele oplossing!

Meer informatie

Baulds Barneveld werkwijze co development, op maat gemaakt, projectmanagement, slimme automatisering, IoT oplossingen
Baulds Barneveld werkwijze co development, op maat gemaakt, projectmanagement, slimme automatisering, IoT oplossingen

Proof of Concept

Innoveren is een iteratief proces van co creatie. Soms ‘trial en error’ totdat we helemaal tevreden zijn. Samen werken we aan de realisatie van uw wensen. Schetsen, uitwerken, 3D-printen en proberen!

Meer informatie

Hardware ontwikkeling

Standaard hardware kan een snelle oplossing vormen. Professionele toepassingen daarentegen vereisen hoogwaardig en duurzaam maatwerk. Wij gaan voor de beste kwaliteit op basis van CE normen.

Meer informatie

Baulds Barneveld werkwijze co development, op maat gemaakt, projectmanagement, slimme automatisering, IoT oplossingen, embedded hardware
Baulds Barneveld werkwijze co development, op maat gemaakt, projectmanagement, slimme automatisering, IoT oplossingen, embedded software

(Embedded) software ontwikkeling

Intelligente software en sensoren zijn onmisbaar geworden. Met microchips en krachtige algoritmes wekken we uw product tot leven en communiceren we via het internet of met een smartphone. Of verbinden met uw cloud omgeving zoals Azure. Co development noemen we dat.

Meer informatie

Test & verificatie

Resultaten die tellen, dat geldt zeker voor innovaties. We gaan niet over één nacht ijs en denken graag mee om het maximale uit uw investering te halen. Vergeet ook de wet- en regelgeving niet!

Meer informatie

Baulds Barneveld werkwijze co development, op maat gemaakt, projectmanagement, slimme automatisering, IoT oplossingen, certificering
Baulds Barneveld werkwijze co development, op maat gemaakt, projectmanagement, slimme automatisering, IoT oplossingen, Productie

Serieproductie is ook co development

Tijd om op te schalen en uw innovatie in massa te produceren. Wij faciliteren dit proces van inkoop tot levering met kundige partners wereldwijd. 100% klanttevredenheid is ons doel. Samen.

Meer informatie

Wat is co development?

Onze IoT oplossingen zijn vaak niet zichtbaar. Veelal zitten ze onder de motorkap van een mini kraan of in de Climate Control aansturings kast.

Onze standaard werkwijze

Dat betekent dat wij samenwerking met de engineers van onze klanten. Samen optrekken. In alle bovengenoemde stappen betrekken we actief de klant.

Door deze werkwijze van co development trekken we samen op. Want innoveren is een avontuur en niet altijd voorspelbaar.

Baulds Barneveld, Werkwijze, Co development, Team Software, Embedded programmeren

Groei met ons mee!

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team in Barneveld te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u meer onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wij kunnen het realiseren!

IoT keten van Baulds Barneveld, slimme technologie, IoT toepassingen