Concept ontwikkeling

Baulds 5 Maatwerk 5 Concept ontwikkeling

Concept ontwikkeling

Baulds start met kickoff meeting

 Wie bent u, hoe kunnen wij u van dienst zijn?

De concept ontwikkeling is de eerste stap in de initiatiefase. Het begint bij ons altijd met een kennismaking bij u op locatie. Op basis van vooraf verstrekte informatie of uw website stellen wij een presentatie samen over wat wij voor u kunnen betekenen.Op basis van uw input zullen wij dit project nader onderzoeken en uitwerken. Het doel van deze fase is te onderzoeken of het project wel haalbaar is, waar de risico’s liggen en waar wij mogelijkheden zien om uw product ‘smarter’ te maken.

Verder wordt er gekeken wie het project zou kunnen uitvoeren, welke partij(en) betrokken zouden moeten zijn bij het project en of er voldoende draagvlak gecreëerd kan worden voor het project.

Pas als alle benodigde testen zijn uitgevoerd zal het product worden vrijgegeven voor productie.

 

 

Conceptontwikkeling

Enkele toepassingen

Machinebouw

embedded software is essentieel in de machinebouw, waar het bijdraagt aan de precisie, efficiëntie en veiligheid van machines. Het stelt machines in staat om complexe taken uit te voeren, terwijl het ook zorgt voor real-time monitoring en controle.

Slimme thuisbesturing

embedded software stelt producenten in staat om slimme thuisbesturingssystemen te creëren, waarmee gebruikers hun huisautomatiseringssystemen naadloos kunnen beheren en aanpassen.

Voertuig bewaking

embedded software speelt een cruciale rol in de logistieke sector, waar het zorgt voor realtime monitoring van voertuigen, verbetering van de routeplanning en optimalisatie van het brandstofverbruik.

Baulds Accountmanager, Klant gemaakte hardware, Klant specifieke elektronica

Analyse van de probleemstelling

 

Waar liggen de kansen en de risico’s? Samen zoeken we de antwoorden op de volgende vragen:

 

  • Waarom dit project?
  • Is het project haalbaar?
  • Hoe kunnen wij uw product smarter maken?
  • Is het concept breder inzetbaar?
  • Wat heeft Baulds al aan oplossingen?
  • Waar liggen de grenzen van het project?
  • Hoe wordt het project gefinancierd, zijn er subsidies?
  • enz.

Al deze zaken worden door ons vastgelegd in een project-dossier waarvan u een exemplaar ontvangt als start van de concept ontwikkeling.

Waarom Baulds?

Expertise

Ons team heeft uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van embedded software, evenals de specifieke eisen en uitdagingen in de productie- en leveringssector.

Op maat

We bieden op maat gemaakte embedded software-oplossingen, ontwikkeld om naadloos te integreren met uw producten en processen.

Betrouwbaar

Onze software staat bekend om zijn robuustheid en betrouwbaarheid, voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid, en is ontworpen om mee te groeien met uw behoeften.

Innovatief

Bij Baulds streven we voortdurend naar innovatie, niet alleen om aan de huidige behoeften te voldoen, maar ook om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

Presentatie concept ontwikkeling

Laat u verrassen en sluit de deal!

Ter afronding van deze fase nodigen wij u uit in onze experience-room waar we uw case gezamenlijk bespreken.

De systeem-architect heeft een projectvoorstel opgesteld waarin hij bovenstaande zaken beschrijft. Ook zal er een globale inschatting van de te verwachten kosten gepresenteerd worden. Tot slot bespreken we de mogelijke subsidiemogelijkheden alsmede de voorwaarden voor de acceptatie van de opdracht.

Innovatievoorstel

Hierna krijgt u dit projectvoorstel ter beoordeling voorgelegd. Vanaf deze goedkeuring weten we wat we van elkaar verwachten en is het project officieel gestart.

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen. 

Deze bedrijven gingen u voor