Mijn naam is Vincent den Boer en ik werk sinds eind september als hardware engineer bij Baulds.

Ik ben een creatief, leergierig en enthousiast persoon. De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met mijn opleiding Elektrotechniek in de richting Embedded Systems op de Hogeschool in Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij het ontwikkelen van elektronica. Dit merkte ik bij verschillende projecten en opdrachten, hier probeerde ik altijd een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wat ik hierbij belangrijk vond is dat dit als ‘team’ gedaan werd en er dus nooit alleen voor stond.

Bij deze eigenschappen zocht ik een bedrijf dat goed bij mij paste. Dit is iets wat ik gevonden heb bij Baulds. Ik ben enthousiast over de manier van werken én het team van Baulds. Ik heb gezien dat ik hier kan rekenen op het team en hoop mijzelf hier nog veel verder te kunnen ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.

Over Baulds

Baulds werkt al ruim 12 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Baulds heeft een jong team en we groeien hard. Ons team bestaat uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerkers. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.