Over Baulds

Baulds 5 Over ons

Baulds

Pionieren is ons vak

Voorop blijven lopen is nog nooit zo uitdagend geweest. We zien nu nog maar een glimp van de miljoenen technologische mogelijkheden. We kennen Smart Sensing, Smart Industry, Domotica, The Internet of Things (IoT), Big Data. Maar we moeten nog zoveel ontdekken, zoveel proberen, zoveel verbeteren ook.

En onze klanten meenemen in de nieuwe (IoT) toepassingen die blijven ontstaan. Zodat zij voorop blijven lopen. Het Baulds team kan en wil die uitdaging niet uit de weg gaan.

Baulds Your Product Smarter

Realisatie van de POC door Baulds Barneveld door Teus Verbeek, Embedded Software Engineer

Waarom Baulds?

Verbinders

Productieve en respectvolle samenwerking: Co-development kan alleen slagen als er een sterke, productieve en respectvolle verbinding is met onze klanten.

Buiten de gebaande paden: We hebben het lef om buiten de standaard (technische) paden te treden, wat resulteert in unieke en aangepaste oplossingen.

Explorerend

Vooruitstrevende partner: We streven ernaar een partner te zijn die continu op zoek is naar de meest effectieve en innovatieve oplossingen.

‘Niet mogelijk’ bestaat niet: We geloven dat er voor elk probleem een oplossing is, en ‘niet mogelijk’ maakt geen deel uit van ons vocabulaire.

Realisator

Van droom naar werkelijkheid: Wij helpen ondernemers hun dromen te realiseren door deze dromen actief te regisseren en te implementeren.

Samenwerking in ontwikkeling: We realiseren ambitieuze projecten door middel van co-development, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten.

Sprintvaardig

Snelle projectopstart: We hebben de drive en de vaardigheden om projecten snel in beweging te zetten.

Zichtbare voortgang in korte cycli: Door te werken in sprintcycli van twee weken, zorgen we voor snelle en zichtbare resultaten, waarmee we tegemoetkomen aan de behoefte aan snelheid van onze klanten.

Missie

Noemen we onszelf innovatief? We zeggen niet dat we het zijn, we bewijzen het. Keer op keer. Wij doen niet wat anderen van ons verwachten. Wij gaan verder. Wij creëren de verwachting. Dat is ons werk. Dat drijft ons. Om producten slimmer te maken.Ons team heeft uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van embedded software, evenals de specifieke eisen en uitdagingen in de productie- en leveringssector.

Visie

In de wereld van morgen zijn alle apparaten slimmer, aantrekkelijker, efficiënter. Het is een tijdperk van netwerken. Van sensoren die continu data verzamelen en met elkaar communiceren. Van informatie die blijft stromen. Overal, richting iedereen en altijd. Dit is samengevat in onze vier kernwaarden:

Ons Team

Frank Hut

Frank Hut

Directeur

Baulds Vincent den Boer

Vincent den Boer

Hardware Engineer

Marjolein Hulst

Marjolein Hulst

Software Engineer

Bert-Jan Cousijnsen

Bert-Jan Cousijnsen

Teamlead

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen.