Over ons

Baulds 5 Over ons

Ons Baulds Team

Pionieren is ons vak

Missie Baulds team

Noemen we onszelf innovatief? We zeggen niet dat we het zijn, we bewijzen het. Keer op keer. Wij doen niet wat anderen van ons verwachten. Wij gaan verder. Wij creëren de verwachting. Dat is ons werk. Dat drijft ons. Om producten slimmer te maken.

Baulds Barneveld, Team Missie, slimme technologie, Slimme apparaat besturing

Het kan slimmer, makkelijker

Aangenaam, wij van het Baulds team zijn van die mensen die printplaten interessant vinden. We krijgen er geen genoeg van.

Van telkens slimmere elektronische producten ontwikkelen en produceren. En zien hoe ze met uitgekiende (embedded) software de wereld voor iedereen makkelijker, efficiënter en veiliger maken.

Hoe je vanaf een tablet het hele huis bedient. Hoe je realtime de locatie en temperatuur in een vloot vrachtwagens checkt. Hoe je auto’s delen mogelijk maakt via een smartphone app. Hoe je… Afijn, je snapt waar we heen willen. Het Baulds team is er om de mogelijkheden van slimme technologie maximaal te benutten. Bekijk maar eens een paar van onze IoT oplossingen.

Omdat kansen zien niet genoeg is

Onze klanten zijn dienstverleners, ontwikkelaars en producenten van producten, machines en installaties. Die vooruitdenken. Zij zien een enorm scala aan slimme en efficiënte toepassingsmogelijkheden. Maar welke technieken zijn geschikt en hoe implementeer je die in een product? Daar helpen wij bij. 

Baulds staat voor Your Product Smarter.

“Baulds is kansen zien én benutten.
De toekomst is veel dichterbij dan je denkt.”

Visie van het Baulds team

In de wereld van morgen zijn alle apparaten slimmer, aantrekkelijker, efficiënter. Het is een tijdperk van netwerken. Van sensoren die continu data verzamelen en met elkaar communiceren. Van informatie die blijft stromen. Overal, richting iedereen en altijd. Dit is samengevat in onze vier kernwaarden:

Onze vier kernwaarden

 • Sprintvaardigheid voor Snel Resultaat:
  • Snelle projectopstart: We hebben de drive en de vaardigheden om projecten snel in beweging te zetten.
  • Zichtbare voortgang in korte cycli: Door te werken in sprintcycli van twee weken, zorgen we voor snelle en zichtbare resultaten, waarmee we tegemoetkomen aan de behoefte aan snelheid van onze klanten.
 • Explorerende Innovatie:
  • Vooruitstrevende partner: We streven ernaar een partner te zijn die continu op zoek is naar de meest effectieve en innovatieve oplossingen.
  • ‘Niet mogelijk’ bestaat niet: We geloven dat er voor elk probleem een oplossing is, en ‘niet mogelijk’ maakt geen deel uit van ons vocabulaire.
 • Realisatie van Dromen:
  • Van droom naar werkelijkheid: Wij helpen ondernemers hun dromen te realiseren door deze dromen actief te regisseren en te implementeren.
  • Samenwerking in ontwikkeling: We realiseren ambitieuze projecten door middel van co-development, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten.
 • Verbinders door Co-Development:
  • Productieve en respectvolle samenwerking: Co-development kan alleen slagen als er een sterke, productieve en respectvolle verbinding is met onze klanten.
  • Buiten de gebaande paden: We hebben het lef om buiten de standaard (technische) paden te treden, wat resulteert in unieke en aangepaste oplossingen.

Pionieren is een vak apart

Voorop blijven lopen is nog nooit zo uitdagend geweest. We zien nu nog maar een glimp van de miljoenen technologische mogelijkheden. We kennen Smart Sensing, Smart Industry, Domotica, The Internet of Things (IoT), Big Data. Maar we moeten nog zoveel ontdekken, zoveel proberen, zoveel verbeteren ook.

En onze klanten meenemen in de nieuwe (IoT) toepassingen die blijven ontstaan. Zodat zij voorop blijven lopen. Het Baulds team kan en wil die uitdaging niet uit de weg gaan.

Pionieren in het Baulds team

Baulds blijft het Baulds team

In het oog van die orkaan van informatie is rust nodig. Een gevoel van herkenning. Bij Baulds weet je waar je aan toe bent. We blijven altijd zoeken naar hoe revolutionaire printplaten met doordachte software waarde toevoegen aan jouw product. En zo aan jouw bedrijf. Dat doen we zelf. En via ons uitgebreide netwerk van product designers, web- en app developers en assemblagebedrijven.