Over Baulds

Baulds 5 Over ons

Baulds

Pionieren is ons vak

Voorop blijven lopen is nog nooit zo uitdagend geweest. We zien nu nog maar een glimp van de miljoenen technologische mogelijkheden. We kennen Smart Sensing, Smart Industry, Domotica, The Internet of Things (IoT), Big Data. Maar we moeten nog zoveel ontdekken, zoveel proberen, zoveel verbeteren ook.

Baulds Your Product Smarter

Realisatie van de POC door Baulds Barneveld door Teus Verbeek, Embedded Software Engineer

Waarom Baulds?

Bij Baulds werken verschillende gespecialiseerde afdelingen nauw samen om onze missie en visie te realiseren:

Hardware engineering: Ontwikkelt betrouwbare, hoogwaardige hardware die de basis vormt van onze embedded oplossingen.

Software engineering: Creëert intelligente software die naadloos integreert met onze hardware, waardoor de producten slimmer en effectiever worden.

Productieafdeling: Zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige productie van onze producten, zodat ze altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Supportafdeling: Voert grondige tests uit en biedt voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze oplossingen optimaal presteren.

Inkoopafdeling: Zorgt voor de inkoop van de beste materialen en componenten, wat bijdraagt aan de robuustheid en betrouwbaarheid van onze producten.

Sales afdeling: Adviseert en ondersteunt klanten bij hun aankopen, zodat zij altijd de oplossing krijgen die het beste bij hun behoeften past.

 

Bij Baulds begrijpen we dat technologie voortdurend verandert en dat bedrijven slimme en efficiënte oplossingen nodig hebben om concurrerend te blijven. Door onze klanten volledig te ontzorgen, kunnen zij vertrouwen op onze expertise in embedded technologieën om hun producten en diensten naar een hoger niveau te tillen. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid zorgt ervoor dat wij altijd producten leveren die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen.

Missie

Bij Baulds streven we ernaar om het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten. Onze missie is om producten te creëren die zowel maatschappelijk als technisch onderscheidend zijn in een snel ontwikkelende markt. Wij richten ons op het leveren van geavanceerde embedded oplossingen, waardoor onze klanten zich kunnen onderscheiden met slimme en robuuste technologieën.

Visie

Onze visie is helder: we creëren en leveren embedded oplossingen die direct de juiste resultaten opleveren. Of het nu gaat om maatwerk of onze eigen innovatieve producten, we bieden altijd een passende oplossing. Wij nemen de volledige klantvraag uit handen, van de eerste specificatie tot aan het gereed product. Dit stelt onze klanten in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de perfecte technische oplossing.

Ons Team

Frank Hut

Frank Hut

Directeur

Baulds Vincent den Boer

Vincent den Boer

Hardware Engineer

Marjolein Hulst

Marjolein Hulst

Software Engineer

Bert-Jan Cousijnsen

Bert-Jan Cousijnsen

Teamlead

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen.