Baulds IO Module

Baulds 5 Producten 5 Baulds IO Module

Baulds IO Module – BIM

Vrijwel elke type sensor/actuator kan worden aangesloten op de de door Baulds ontwikkelde IO Module (BIM). Het is een essentiële en veelgebruikt systeem-component om uw product ‘slim’ te maken.

Data verzamelaar

De Baulds IO module is een oplossing om sensordata te verzamelen en om communicatie mogelijk te maken van sensor / actuator naar onze Gateway, de Baulds Connectivity Master (BCM).

De kracht van de IO Module is zijn programmeerbare I/O. Daarnaast is deze geschikt voor verschillende soorten sensoren en actuatoren. De IO Module is ruggedized en waterdicht (IP67) met aanzienlijke rekenkracht aan boord (ARM Cortex 3). De embedded applicatiesoftware verwerkt de I/O-gegevens en communiceert via de CANbus met de BCM.

Software modulariteit

Modulariteit is het fundament van de embedded software. Het bestaat uit een RTOS, een Board Support Package (BSP) en het Genius Embedded Software Platform (GESP). De laatste bewaakt en bestuurt compactkranen, klimaatbeheersing in vrachtwagentrailers, maar ook een lekdetectiesysteem in de chemische industrie.

“De Baulds IO Module verzamelt sensordata en via de CANbus wordt het doorgestuurd naar onze Gateway (BCM). De kracht van de IO Module is dat alle (digitale/analoge) IO’s zijn te programmeren. Baulds is daarin écht uniek!”

Bert-Jan Cousijnsen

Teamlead, Baulds

Specificaties IO Module (BIM)

Toepassingen Automotive
Smart Mobility
Industrial Applications
Predictive Maintenance
Productnaam Baulds IO Module (BIM)
Types  1M11
Doel Op de BIM worden sensoren en actuatoren aangesloten. Via de CANbus en het CANopen protocol wordt de sensordata verstuurd naar de BCM controller.
Opgeleverd 2018 – heden

Specificaties
  • Power: 9-36 VDC
  • Enclosure: Kunststof (DIN, UL94)
  • Processor: NXP Cortex-M3
  • Connectivity: 2 x CAN en 10 GPIO (analoog/digitaal)
  • Positioning: GPS/GNSS
  • Certificates: CE, IP67
  • Other: gyro, compass, accelerometer

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen.