0342-421333 info@baulds.nl

Datasheets

Baulds 5 Producten 5 Datasheets

Whitepaper IoT en product portfolio van Baulds

Door de jaren heen hebben wij een product portfolio ontwikkeld van verschillende IoT systeem componenten. De basis bestaat uit een Baulds Connectivity Master (BCM). Dit systeem component is het hart van de verschillende IoT oplossingen en verzorgt de totale besturing van een mini kraan, een lek detectie systeem of  een klimaat besturing in een trailer.

Een tweede systeem component is de Baulds IO module (BIM) waarop sensoren (analoog, digitaal) aangesloten worden. Sensor data wordt verwerkt op de BCM. Op dezelfde BCM draait een software platform die data kan ontsluiten naar de cloud enterprise oplossingen zoals Microsoft Azure, Google Cloud of AWS. Door deze implementaties zijn portalen gemaakt o.a. in PowerBI en Progressive Web apps.

Downloaden

Groei met ons mee!

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team in Barneveld te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u meer onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wij kunnen het realiseren!

IoT keten van Baulds Barneveld, slimme technologie, IoT toepassingen