Referenties

Baulds 5 Referenties

Ravenhorst transportoplossingen

Slimme oplossingen voor optimaal dierenwelzijn is van onze bekendste referenties

Van Ravenhorst heeft al 100 jaar ervaring met het bedenken en realiseren van oplossingen voor pluimveevervoer. Van eendagskuikens tot slachtkuikens en leghennen. Van kratten- en containertransport tot volledig geconditioneerd vervoer. Zo hebben ze vrachtwagens ontwikkeld om 15.000 -180.000 eendagskuikens te vervoeren in exact dezelfde omgevingscondities als de broedmachine waar ze uit komen.

Referenties over Wave Weed Control

Eco-vriendelijke, chemievrije onkruidbestrijding

WAVE Weedcontrol is marktleider op het gebied van machines voor onkruidbestrijding met heet water. Water is één van de beste energiedragers in de natuur en de machnines van WAVE maken daar zo efficiënt mogelijk gebruik van. De machines bestrijden onkruid met enkel heet water van ca 98 C. De vrijgekomen energie maakt de celstructuur van de plantjes kapot waardoor bovengrondse delen van de plant afsterven.

Baulds ontwikkelde een modulair en schaalbaar besturingssysteem volledig voorbereid op de toekomst. Onkruiddetectie met speciale camera’s die de stoep scannen, inteligente regelsystemen voor de productie van heet water, een duidelijk display voor de machinist en uiteraard een koppeling met het internet.

Turftick Products

The ultimate, one-man turf harvesting machine.

Turf Tick was in 2010 de eerste opdrachtgever van Baulds. In samenspraak met wijlen Johan van Vuuren ontwikkelden we een autopilot systeem dat de besturing van de tracktor voor de Turf-Tick graszoden machines overnam. Door middel van een taster wordt de snijrand afgetast en waneer nodig een stuurcorrectie uitgevoerd. Tevens ontwikkelde Baulds maatwerk vermogens IO-kaart printplaten voor de aandrijving van de XYZ grijperbaan voor het stapelen van de graszoden.

KWH Holland

Specialist in Smart gewasbeschermingsmachines

KWH Holland staat bekend om haar innovatieve oplossingen op het gebied van fruitteelt gewasbescherming systemen. Met name vanwege hun kwaliteit en lange levensduur. Daarnaast staan duurzaamheid en milieu centraal tijdens de ontwikkeling en productie.

Als voorbeeld daarvan heeft KWH Holland als eerste en enige spuiten producent al haar nevelspuiten 95% drift gecertificeerd. Een unicum in deze markt. Daarnaast brengt zij vooruitstrevende middelbesparende oplossingen voor laanbomenteelt en onkruidbestrijding.