Referenties

Baulds 5 Referenties

Machinebouwer Hoeflon

‘s Werelds meest functionele minihijskraan

Hoeflon Compactkranen BV ontwikkelt, produceert en verkoopt slimme oplossingen voor horizontaal en verticaal transport.

Concreet bestaat hun portfolio uit mini-hijskranen, transport carriers en een scala aan aanbouw werktuigen. Deze maken verticaal transport mogelijk op plaatsen die normaal gesproken onbereikbaar zijn. Handig. Een Hoeflon-kraan is radiografisch heel minutieus bestuurbaar, dankzij de uitgedachte embedded besturingselektronica. Deze elektronica is onderling verbonden via de CANbus. Daarop draait slimme firmware die Baulds heeft ontwikkeld. Maatwerk dus.

ravenhorst als een van de referenties

Ravenhorst transportoplossingen

Slimme oplossingen voor optimaal dierenwelzijn is van onze bekendste referenties

Van Ravenhorst heeft al 100 jaar ervaring met het bedenken en realiseren van oplossingen voor pluimveevervoer. Van eendagskuikens tot slachtkuikens en leghennen. Van kratten- en containertransport tot volledig geconditioneerd vervoer. Zo hebben ze vrachtwagens ontwikkeld om 15.000 -180.000 eendagskuikens te vervoeren in exact dezelfde omgevingscondities als de broedmachine waar ze uit komen.

KWH Holland

Specialist in Smart gewasbeschermingsmachines

KWH Holland staat bekend om haar innovatieve oplossingen op het gebied van fruitteelt gewasbescherming systemen. Met name vanwege hun kwaliteit en lange levensduur. Daarnaast staan duurzaamheid en milieu centraal tijdens de ontwikkeling en productie.

Als voorbeeld daarvan heeft KWH Holland als eerste en enige spuiten producent al haar nevelspuiten 95% drift gecertificeerd. Een unicum in deze markt. Daarnaast brengt zij vooruitstrevende middelbesparende oplossingen voor laanbomenteelt en onkruidbestrijding.

ravenhorst als een van de referenties

Deelautoconcept stapp.in

Rijd zoveel auto als je nodig hebt!

In 2014 zag het flexibele mobiliteitsconcept Stapp.in het licht. Hun visie was duidelijk. Waarom zou je geld voor een verzekering of wegenbelasting betalen als de auto de meeste tijd stilstaat? Met Stapp.in staat er bij jou in de straat altijd een auto gereed, waar je zo in kunt gaan rijden. Even aanmelden via de speciale app en je kunt de weg op. De auto open en sluit je met dezelfde intuïtieve app. Grote voordeel: je betaalt alleen de kosten voor het gebruik van de auto en niet voor het bezit ervan. Flexibel én voordelig een van de referenties in de automatove markt.

Roofolution Dakmanagement

Een daklekkage vanachter je bureau detecteren…

Hoe mooi zou het zijn dat gebouweigenaren een grote kostenbesparing realiseren en (schaars!) personeel niet meer hoeven in te zetten op kostbare dakinspecties? Het is vanaf nu mogelijk. Baulds heeft in opdracht van Wédéflex Duurzame Daksystemen en Patina Dakdenkers een innovatief dak-managementsysteem ontwikkeld: Roofolution.

Baulds Sensor Unit
ravenhorst als een van de referenties

Wave Weed Control

Eco-vriendelijke, chemievrije onkruidbestrijding

WAVE Weedcontrol is marktleider op het gebied van machines voor onkruidbestrijding met heet water. Water is één van de beste energiedragers in de natuur en de machnines van WAVE maken daar zo efficiënt mogelijk gebruik van. De machines bestrijden onkruid met enkel heet water van ca 98 C. De vrijgekomen energie maakt de celstructuur van de plantjes kapot waardoor bovengrondse delen van de plant afsterven.

Baulds ontwikkelde een modulair en schaalbaar besturingssysteem volledig voorbereid op de toekomst. Onkruiddetectie met speciale camera’s die de stoep scannen, inteligente regelsystemen voor de productie van heet water, een duidelijk display voor de machinist en uiteraard een koppeling met het internet.

Plasticon

Geen zorgen over opslag van chemicaliën

Plasticon Composites is één van de grootste producenten ter wereld van glasvezelversterkte kunststofproducten voor de chemische-, proces- en mijnbouw industrie. Ze leveren oplossingen in de vorm van corrosiebestendige opslagtanks, leidingwerk en schoorstenen voor de opslag en verwerking van extreem corosieve vloeistoffen en gassen.

In opdracht van Plasticon ontwikkelde Baulds een slim detectiesysteem waarmee beschadigingen in tanks en leidingen vroegtijdig opgespoord kunnen worden. Dit resulteerde in het Leakage Monitoring System (LMS) dat wereldwijd met succes wordt ingezet om down-time te verminderen en millieuschade te voorkomen.

Ratio E-Mobility lader

Altijd de passende oplossing voor thuis

Ratio Electric is fabrikant van allerlei innovatieve kabel- en connector oplossingen en is onder andere actief in de E-mobility sector.

In opdracht van Ratio ontwikkelde Baulds de communicatie module voor de afhandeling van het laadproces. Daarmee communiceren we via het J1772 protocol met het voertuig en zorgen we dat deze de juiste laadstroom toegediend krijgt.

Met een installed-base van enige duizenden systemen is ook dit een klant waar we trots op zijn.

 

ravenhorst als een van de referenties

Turftick Products

The ultimate, one-man turf harvesting machine.

Turf Tick was in 2010 de eerste opdrachtgever van Baulds. In samenspraak met wijlen Johan van Vuuren ontwikkelden we een autopilot systeem dat de besturing van de tracktor voor de Turf-Tick graszoden machines overnam. Door middel van een taster wordt de snijrand afgetast en waneer nodig een stuurcorrectie uitgevoerd. Tevens ontwikkelde Baulds maatwerk vermogens IO-kaart printplaten voor de aandrijving van de XYZ grijperbaan voor het stapelen van de graszoden.

Lagerwey Wind

Specialist in MegaWatt windturbines

Duurzame energie is de sleutel tot een succesvolle economie. Windenergie is schoon, lokaal en een onuitputtelijk bron. De innovatieve windturbines van Lagerwey Wind spelen een belangrijke rol in de transitie naar een meer duurzame maatschappij en het creëren van een betere wereld. Baulds levert aan Lagerwey verschillende printplaten voor bescherming en beveiliging van de installaties aan boord van de windturbines. Een van onze duurzaamste referenties!

ravenhorst als een van de referenties

Trelleborg Fluid Handling Solutions

Inzicht in onbereikbare plaatsen

Trelleborg Fluid Handling Solutions is de marktleider op het gebied van hoogwaardige lage- en middelhoge druk slangen voor industriële-, petrochemische- en offshore applicaties. Deze producten kenmerken zich door de geavanceerde polymeer rubber technologie en voldoen aan de hoge eisen die de markt stelt.

Baulds ontwikkelde een testsysteem om rubberen baggerslangen contactloos en zonder demontage op inwendige slijtage te controlleren. Een concept dat uniek is en zeer elementeer kan zijn op het gebied van predictive of preventive maintenance in de offshore en mijnbouw.