Serieproductie

Baulds 5 Maatwerk 5 Serieproductie

Serieproductie start met PCB assemblage

Als het prototype is goedgekeurd is wordt uw printplaat in serieproductie genomen. De minuscule SMD componenten worden machinaal geplaatst met hoogwaardige, geautomatiseerde pick-and-place productielijnen en optisch geinspecteerd.

We werken uitsluitend met machines die in hoog tempo betrouwbare productie leveren.

Er wordt geproduceerd met 5 pick-and-place machines en het solderen vindt plaats in een 10 zone reflow oven welke iedere productierun specifiek te moduleren is. Dat leidt tot een perfect beheerst soldeerproces en een hoge kwaliteit.

Zo worden als onze oplossingen voorspelbaar geproduceerd.

 

Baulds Barneveld leverancier Makso Veenendaal
Baulds Barneveld Vacature productie assembleren

Serieproductie is samenbouwen

Naast het produceren van de pcb’s kunnen we deze in één keer voor u afwerken met bijvoorbeeld een beschermende coating of assembleren in een behuizing. Ook het functioneel testen en afregelen van u product behoort tot de mogelijkheden.

In samenspraak zullen we bekijken wat in ieder specifiek geval van belang is. Dit hangt uiteraard af van de toepassing van het product en de externe invloeden waaraan het onderhevig is.

Onze specialisten kunnen dit voor u uit handen nemen. Van ontwerp, beschrijving van werkinstructies tot de uiteindelijke kwaliteitscontrole.

Concept ontwikkeling

Testen en kwaliteitsborging

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Wij leveren elektronica met passie en de grootst mogelijke zorg. Geassembleerde printplaten worden onder meer geïnspecteerd met een automatische optische inspectiemachine. Elke printplaat krijgt bovendien een unieke QR-code, waaraan alle details uit het productieproces worden gekoppeld en opvraagbaar zijn wanneer dat nodig is.

De geavanceerde controle en het track-and-tracesysteem maken deel uit van het kwaliteitsmanagementsysteem van onze productiefaciliteit. Naar wens kunnen de printplaten geprogrammeerd, ingebouwd of gegoten en getest afgeleverd worden. Ook het afleveren in deelleveringen van uw jaarproductie behoort tot de mogelijkheden.

ESD veilige serieproductie
Een sluipmoordenaar wordt electrostatic discharge (ESD) wel eens genoemd. In gewoon Nederlands elektrostatische ontlading. Onze PCB wordt met grootste zorgvuldigheid gebruikt in de product om te voorkomen dat het beschadigd wordt door ESD.

 

 

ESD veilig serieproductie bij Baulds Barneveld

Maximale ontzorging, jaar rond

Voorraadbeheer

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Om de kosten in de hand te houden, risico’s te verminderen en levertijden te verkorten kunnen wij een jaarafname printplaten voor u op voorraad houden. Dit kost u niets, wij versturen pas de factuur zodra de goederen geleverd zijn. Vooraadbeheer en serieproductie gaat samen op.

Het enige dat wij hiervoor nodig hebben is een raamovereenkomst of inkooporder voor de gehele levering. Wij zorgen ervoor dat de materialen just-in-time geleverd worden.

Wij vertellen u hier graag meer over.

 

 

Gerry Tamboer

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen. 

Deze bedrijven gingen u voor