Mijn naam is Christiaan van den Hoek en ik ben sinds februari werkzaam als software engineer bij Baulds.


De afgelopen jaren heb ik deeltijd de opleiding Elektrotechniek in de richting Embedded systems gevolgd op de HAN. Ondertussen werkte ik als software developer, en heb ik meegeholpen met het maken van een ERP systeem. Nu met mijn afstuderen heb ik de overstap gemaakt naar Baulds.


Termen als pionieren, innoveren en creativiteit zijn de termen waarmee Baulds zich omschrijft. Dit zijn ook termen die mij aanspreken. Puzzelen, ontwerpen en verbeteren doe ik graag. Als ik vanuit de theorie tot een concreet resultaat kan komen, dan komen de denker en doener in mij tot hun recht. Ik ben enthousiast over Baulds en het team waarin ik werk. Ik kijk er naar uit om te pionieren, innoveren en te creëren om klanten te helpen en de markt te veranderen.

Over Baulds

Baulds werkt al ruim 12,5 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Baulds heeft een jong team en we groeien hard. Ons team bestaat uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerkers. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.