0342-421333 info@baulds.nl

Hardware engineering

Baulds 5 Maatwerk 5 Hardware engineering

Schematic en PCB design

Vormgeven van geavanceerde printplaten

Zodra de elektronische schema’s gereviewd en akkoord zijn, worden deze door de layout engineer omgezet in een pcb design. De afmetingen en vormfactor van de printplaat worden vastgelegd, componenten worden gepositioneerd waarna alle ‘spoortjes’ worden aangebracht.

Met speciale CAD software van Altium zijn we in staat tot het 3-dimensionaal ontwerpen van printed circuit boards tot maar liefst 16 lagen dik! Ook ingewikkelde (spuitgiet) behuizingen of flexibiele printplaten (flex-ridged) vormen geen enkel probleem!

In deze fase van de hardware engineering worden de datasets voor het productie- en assemblageproces opgeleverd.

CAD / CAM hardware engineering

Kwaliteit met duizelingwekkende precisie

Als het product uitontwikkeld is wordt uw printplaat in productie genomen en is het tijd om de bestel- assemblage- en productieinstructies op te stellen. Naast het ontwikkelen van printplaten vallen hier ook onder het bewerken van behuizingen, configureren van kabel-assemblages en stickers.

Alle onderdelen zijn terug te vinden in het Product Lifecycle Management systeem zodat we altijd en op ieder moment in de levens-cyclus van uw product overzicht hebben.

Het schrijven van technische manuals kunnen we ook verzorgen in samenwerking met een technische documentalist.

Groei met ons mee!

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team in Barneveld te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u meer onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wij kunnen het realiseren!

IoT keten van Baulds Barneveld, slimme technologie, IoT toepassingen