0342-421333 info@baulds.nl

verificatie en validatie

Baulds 5 Maatwerk 5 verificatie en validatie

CE richtlijnen en testen

Voldoen aan kwaliteitsnormen

Om de veiligheid van elektronische producten en machines te waarborgen zijn er Europese CE richtlijnen opgesteld. Zo zijn er richtlijnen varierend van bijvoorbeeld speelgoed tot medische hulpmiddelen. Maar ook zijn er richtlijnen voor producten die dichter bij onze activiteiten staat zoals machines, auto’s en industriele apparaten en meetinstrumenten.

Vrijwel ieder product dat in de EU in de handel gebracht wordt, moet voorzien worden van een CE markering. Hierbij kunnen wij u uiteraard van dienst zijn.

Wij kunnen de testen uitvoeren en begeleiden voor:

  • EMC  ‘Electro Magnetische Compatibiliteit’. (2014/30/EU)
  • LVD ‘Laagspannings richtlijn’. (2014/35/EU)
  • R&TTE ‘Radio Equipment Directive’. (2014/53/EU)

 

 Ook verificatie en validatie

Naast de CE metingen zijn er mogelijk ook IPxx (International Protection Rating) eisen van toepassing. De IP aanduiding heeft twee cijfers:

  1. De beschermingsgraad tegen aanraken en indringen van voorwerpen
  2. Beschermingsgraad tegen vocht (water, olie enz.)

Groei met ons mee!

Wij sleutelen aan de nieuwste IoT innovaties totdat we verwachtingen overtreffen. Zo zitten we in elkaar. Ben jij een professional en gemotiveerd om ons team in Barneveld te versterken?

Wat is uw droom?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot slimme technologie? Of wilt u meer onderscheidend worden in uw branche? Vertel ons waar u van droomt, wij kunnen het realiseren!

IoT keten van Baulds Barneveld, slimme technologie, IoT toepassingen