Proof of Concept

Baulds 5 Maatwerk 5 Proof of Concept

PoC

stuwende kracht voor innovatieve productie

Een Proof of Concept is een geconditioneerde representatie van de werkelijke toepassing van uw innovatie.

Alle aspecten meenemen

Er wordt niet alleen gekeken naar de technische aspecten van de oplossing, maar ook naar de invloed die een nieuw systeem heeft op andere systemen. We doen snel nieuwe inzichten op en de bevestiging dat het systeem voldoet aan de wensen en eisen.

Imagination ofwel verbeelding

De beroemde wetenschapper Einstein heeft ooit gezegd dat ‘verbeelding belangrijker is dan kennis‘. Dat is dat wat we het meest doen in deze fase om buiten de gebaande (yechnische) kaders te denken.

PoC-stappen

Een PoC bestaat uit het inventariseren van functionele wensen en eisen, het maken van concept schetsen en het realiseren van een testopstelling.

Indien mogelijk wordt het getest op klantlocatie. Onze eindrapportage geeft een objectief oordeel over het functioneren van de oplossing en het vervolgtraject.

 

Baulds Weergave Proof of Concept onderdeel van onze werkwijze co-development.
Bij Baulds bieden we niet alleen geavanceerde embedded software-oplossingen, maar brengen we ook een passie voor printplaten en innovatie mee naar elk project.

Realisatie Proof of Concept

 ‘Try and test’ de oplossing

Een PoC wordt toegepast in het beginstadium van productontwikkeling. Het doel is om te bepalen of en op welke manier het idee gerealiseerd kan worden. 

Korte klappen

We willen in korte en snelle stappen een prototype maken. Als we bestaande hardware gebruiken, dan wordt een prototype software gemaakt. En als de behuizing een rol speelt, worden de eerste schetsen gemaakt.

Aanname testen

Tijdens de realisatie testen we feitelijk een aanname, waarvan u als klant en wij als ontwikkelaar willen weten of het uitvoerbaar is. Indien ja, dan start de (embedded) hardware e/o software engineering fase.

Waarom Baulds?

Sprintvaardig

Snelle projectopstart: We hebben de drive en de vaardigheden om projecten snel in beweging te zetten.

Zichtbare voortgang in korte cycli: Door te werken in sprintcycli van twee weken, zorgen we voor snelle en zichtbare resultaten, waarmee we tegemoetkomen aan de behoefte aan snelheid van onze klanten.

Explorerend

Vooruitstrevende partner: We streven ernaar een partner te zijn die continu op zoek is naar de meest effectieve en innovatieve oplossingen.

‘Niet mogelijk’ bestaat niet: We geloven dat er voor elk probleem een oplossing is, en ‘niet mogelijk’ maakt geen deel uit van ons vocabulaire.

Realisator

Van droom naar werkelijkheid: Wij helpen ondernemers hun dromen te realiseren door deze dromen actief te regisseren en te implementeren.

Samenwerking in ontwikkeling: We realiseren ambitieuze projecten door middel van co-development, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten.

Verbinders

Productieve en respectvolle samenwerking: Co-development kan alleen slagen als er een sterke, productieve en respectvolle verbinding is met onze klanten.

Buiten de gebaande paden: We hebben het lef om buiten de standaard (technische) paden te treden, wat resulteert in unieke en aangepaste oplossingen.

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen. 

Deze bedrijven gingen u voor