Software Engineering

Baulds 5 Maatwerk 5 Software engineering

Krachtige processoren brengen uw product tot leven!

Geavanceerde producten vragen om de beste chips en processoren. Afhankelijk van de toepassing dienen deze snel te zijn, juist erg betrouwbaar óf erg zuinig met energie. Voor al deze situaties kiezen wij de meest geschikte microcontroller en schrijven hier de benodigde embedded software voor.

Onze software engineers zitten als het ware met hun neus bovenop de hardware. Met behulp van moderne debug tools is er weinig wat hen ontgaat of niet naar hun hand gezet kan worden.

Software update op afstand

Voor het eenvoudig updaten van software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld waarmee, al dan niet op afstand (FOTA), eenvoudig updates uitgerold kunnen worden.

 

Touchscreen displays

High-end graphics voor een unieke beleving

Touchscreen displays worden steeds vaker ingezet als Human Machine Interface, of in gewoon Nederlands: bedieningspaneel. Wij vinden dat touch-displays er goed uit moeten zien. Waarom accepteren we een Windows 95 uitstraling als je een smartphone op zak hebt? Juist daarom ontwikkelen wij hoogwaardige HMI’s die helemaal conform de nieuwste technieken zijn.

In samenwerking met gespecialiseerde designers wordt ‘het gezicht’ van uw product in Photoshop ontworpen en door ons vertaald naar software door professionele software engineering.

Baulds Barneveld Touchscreen display’s en software engineering

Apps en webapplicaties bouwen is ook software engineering

Als je niet in de Appstore staat ‘besta je niet’

Steeds meer toepassingen vragen om een mobiele app of webapplicatie. Bijvoorbeeld als een gebruiksvriendelijke interface met uw machine of juist het weergeven van verzamelde Big-Data.

In samenwerking met verschillende IT ontwikkelbureaus realiseren wij maatwerk apps en applicaties die voldoen aan uw wensen.

Klaar om uw bedrijf slimmer te maken?

Ontdek hoe uw bedrijf de volgende stap kan maken. Onze specialisten staan klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen. 

Deze bedrijven gingen u voor