Mijn naam is Marjolein Hulst. Ik ben sinds mei werkzaam bij Baulds als software engineer.

Na mijn opleiding aan de hogeschool Windesheim heb ik ervaring opgedaan met het ontwikkelen van software voor draadloze batterij gevoede systemen.

Naast het ontwikkelen, puzzelen, ontwerpen en verbeteren van de software vind ik het leuk om mee te denken met de klant.

Ik ben enthousiast over Baulds en het team. Ik kijk er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen en mee te groeien in het bedrijf.

Samen met mijn collega’s hoop ik nog veel mooie oplossingen te bedenken, ontwikkelen en te realiseren.

Over Baulds

Baulds werkt al ruim 12,5 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Baulds heeft een jong team en we groeien hard. Ons team bestaat uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerkers. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.