Mijn naam is Daan Brinkers. Ik ben in Oktober gestart bij Baulds nadat ik mijn opleiding Elektrotechniek aan de HAN heb afgerond.

Tijdens mijn opleiding heb ik mij verdiept in IoT en daarin vond ik een nieuwe passie voor het ontwikkelen van elektronica.

Ik ben een enthousiast en leergierig persoon, en hoop hier bij Baulds veel mooie ervaringen op te doen en slimme producten te ontwikkelen.

Over Baulds

Baulds werkt al ruim 11 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Baulds heeft een jong team en we groeien hard. Daan Brinkers is een leergierige schoolverlater en is onze 16e collega. Verder bestaat ons team uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerker. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.