Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Deze bekende Keniaanse gezegde is zeker van toepassing in de samenwerking die Gepro heeft met Sim Services. Na het bezoek van Jeroen Gijzen, commercieel directeur hebben we afgesproken om de samenwerking te intensiveren.

Waarom Sim Services

Voor ons is Sim Services een service gerichte onafhankelijk connectivity partner die meedenkt aldus Ludo Zwaan. Ze passen in ons eco systeem van kwalitatieve partners waar we graag mee samenwerken.

Of het nu gaat om het type simkaart, wereldwijde dekking of multi-netwerk waarbij geroamd kan worden naar zo’n beetje alle mobile netwerken, ze kunnen het leveren.

Connectivity van mini cranes

Een van onze klanten is Hoeflon, ontwikkelaar en producent van mini kranen. Al deze kranen zijn verbonden via het 3G/4G netwerk en worden wereldwijd gemonitord.

Op de website van Sim Services is uitgebreid te lezen dat wij samen een oplossing leveren aan Hoeflon waarmee predictive maintance is gerealiseerd.

Samenwerking Sim Services en Gepro

Beide mannen hebben afgesproken om regelmatig elkaar te informeren over M2M en IoT ontwikkelingen. Het kennisniveau is hoog, er wordt snel gereageerd op vragen en ondersteuning.

Over Gepro

Gepro werkt al ruim 10 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Gepro heeft een jong team en we groeien hard. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.