+31(0)342-421333 info@baulds.nl

De Gepro website is vernieuwd, want het was tijd voor een online update!

Samen met de uitstekende ondersteuning van Bizzka heeft Gepro een nieuwe website ontwikkeld ter verbetering van onze (SEO) vindbaarheid op het wereldwijde web. Veel van de bestaande content is heringedeeld en aangevuld met informatie over onze producten.


Website met onze producten

Onze IoT oplossingen bestaan minimaal uit drie producten te weten de Connectivity Master, de IO Module en de Software Stack die nu op onze website zijn te vinden.

Deze zijn ontwikkeld op basis van een Agile/scrum gebaseerde ontwikkelwerkwijze en in de regel in vorm van co-development. Over deze werkwijze leest u nu ook meer op onze site.

Referenties & Partners

We hebben referenties toegevoegd van waardevolle klanten met een uiteenlopende branche achtergrond én hebben het mogelijk gemaakt dat u via onze website op de hoogte wordt gehouden van onze nieuwste ontwikkelingen. Wist u dat Gepro de hoofdleverancier is van Hoeflon m.b.t. besturingsmateriaal die in diverse kranen wordt ingebouwd?

Tenslotte hebben wij een aparte pagina toegevoegd met de partners waarmee wij samen werken. Want in ons snelle wereld komt je verder als je samenwerkt. Dat is ook de reden dat we regelmatig artikelen publiceren over de laatste ontwikkelingen binnen en buiten Gepro!

Graag nodigen we u uit om onze website een bezoek te geven: klik, lees, zoek en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Gepro, your product Smarter.