+31(0)342-421333 info@baulds.nl

Donderdag 20 januari hebben wij bij Baulds ons eerste teamuitje gehad van het jaar. Na maanden van uitstellen en verplaatsen zijn we er toch voor gegaan. Hoe kan dat in deze tijden? Denise, onze officemanager, heeft er een creatieve draai aan gegeven en heeft onze middag ingevuld met gezellige elementen. Allereerst kwam er een lunch binnen van Beers and Steaks uit Barneveld. Een lokale specialist met goede naam van heerlijke gerechten.

1. GPS City challenge

Na een smakelijke lunch gingen we met een snackpack op pad naar Amersfoort voor deel 2 van het teamuitje.
Er was namelijk een GPS City Challenge georganiseerd samen met Toon Verbraak van WAVE-Citygames.

Alle citygames zijn door de creatieve mensen van WAVE bedacht en ontwikkeld en geschikt voor iedereen. Er is veel interactie door allerlei (team)opdrachten, die deels aan ons bedrijf zijn aangepast. Daarnaast zorgde een licht competitie-element voor een extra dimensie.

2. In teams op pad door Amersfoort

Wij zijn dan ook in kleinere teams door de binnenstad van Amersfoort wezen struinen. Per team werden we op pad gestuurd met speciale mobieltjes. Grappig genoeg stond team 1 net bij het stoplicht te wachten, terwijl de andere teams een windvlaag zagen aankomen met een flinke regenbui. Team 1 moest gelijk in actie komen om te voorkomen dat ze met het startsein gelijk doorweekt waren. De hilariteit van dit moment zette de stemming met een glimlach en de teamdrive was aangewakkerd. We gaan aan de slag!

De lol van een boobytrap bleef, omdat je wist dat het ook jou team binnen enkele seconde kon overkomen.

Al snel kregen alle teams de smaak te pakken en vlogen de kilometers voorbij. Menigeen is een ervaren wandelaar, dus het tempo zat er goed in. Het mooiste onderdeel van de wandeling is en blijft toch de boobytraps. Ieder team had de mogelijkheid om boobytraps te plaatsen op strategische plaatsen. Diverse momenten wist je gewoon dat een ander team precies op dezelfde stoep moest staan of dat zij een historisch bruggetje moesten bewandelen. En ja hoor, *pling daar kwam weer een melding dat een team in een boobytrap was getrapt. De lol van een boobytrap bleef, omdat je wist dat het ook jou team binnen enkele seconde kon overkomen.

3. Onze kennis werd getest

Maar het was niet alleen maar wandelen en grappen uithalen, we moesten ook multiple choice vragen beantwoorden. Er was een mix gemaakt tussen Baulds / IoT kennis en vragen over de historische stad Amersfoort. De kunst was om zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden, zo min mogelijk boobytraps te passeren én binnen de afgesproken tijd terug te zijn op de eindlocatie. Al met al hebben we 2,5 uur buiten gewandeld, elkaar uitgedaagd, gekletst en vooral veel gelachen. Het was een geslaagd teamuitje!

Foto-collage-Teamuitje-Baulds