+31(0)342-421333 info@baulds.nl

Mijn naam is Tim Linnartz. Ik ben in April gestart bij Baulds als Teamlead Software.

Ik heb de afgelopen jaren zowel in de R&D branche als in de installatietechniek gewerkt op functies als RF Engineer, (Technisch) Projectleider, en Lead Engineer. Ik zie de stap naar Baulds dan ook als een leuke stap waarbij ik veel kennis kan bijdragen, maar ook veel kan leren over de diepgang van software.
Mijn technische kennis deel ik daarom graag met het Baulds Software Team om hen te leiden naar een hoger prestatieniveau.

Over Baulds

Baulds werkt al ruim 11 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Baulds heeft een jong team en we groeien hard. Tim Linnartz is een ervaren professional en is onze 15e collega. Verder bestaat ons team uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerker. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.