+31(0)342-421333 info@baulds.nl

”Mijn naam is Robine Doorman en sinds januari maak ik deel uit van het Gepro team. Ik heb jaren gewerkt bij grote organisaties voornamelijk als inkoper.

Bij Gepro zal ik behalve inkoop ook o.a. productieplanning en orderverwerking gaan doen. De diversiteit van werkzaamheden bij een kleine, innovatieve en groeiende organisatie motiveert mij en geeft mij een gevoel betrokken te zijn bij het hele bedrijfsproces.”

Welkom in het team Robine!

Over Gepro

Gepro werkt al ruim 10 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. In al deze oplossingen is er verbinding met het internet. De verbindingen is veelal via LTE. Ofwel 2G, 3G of 4G (5G komt er aan!). Hiermee kunnen de producten van onze klanten monitoren, sturen en wordt sensordata te gevisualiseerd in een portaal.

We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan.

Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!

Gepro heeft een jong team en we groeien hard. Onze nieuwe inkoper Robine is de 10e collega. Verder bestaat ons team uit software- en hardware engineers, inkoper en assemblage medewerker. Heb je interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op of bel naar Denise op telefoon 0342-421 333.